Nyteks Verksamhetsplan för 2012

Föreningen öppnar upp för medlemskap utan inval av styrelsen och sänker medlemsavgiften till hälften. Detta för att bredda medlemsunderlaget och kunna fungera som ett kontaktnät mellan människor intresserade av ämnet ”nya tekniker för keramisk skulptur”.

En del medlemmar arbetar mera aktivt med praktiskt arbete, en del vill kanske bara hålla sig uppdaterade med vad som är på gång, en del på andra ställen än Gotland samarbetar kanske i mindre grupper. Tanken är att föreningen ska fungera som ett kontaktnät inom gebitet.

Anordnandet av arbetsträffar/workshops är beroende på medlemmarnas aktivitet. Om enskilda eller grupper av medlemmar anordnar för föreningen relevanta arbetsträffar/workshops på olika håll i landet eller utomlands kan föreningens hemsida och maillista fungera som ett verktyg att informera utåt vad som är på gång. Detta kan även gälla sådant som inte arrangeras i Nyteks namn, men som faller in under ämnet ”nya tekniker för keramisk skulptur”.

Föreningen ska fungera som ett nätverk där medlemmarna kan få och ge kunskap till varandra.

Föreningen ska verka för att den påbörjade dokumentärfilmen ska bli färdig under 2012.

Styrelsens huvudsakliga uppgift består i att upprätthålla föreningens former, se till att sköta och uppdatera hemsidan, administrera ugnarna samt upprätthålla en god kommunikation till medlemmarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.